[O1] wymiana wkładu elektrycznego w konsoli środkowej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • joorii
    Classic
    • 2010
    • 28

Trusek, Czekam na fotki od jednego goscia - jesli mi je przesle, a okaza sie ladne to Ci dam znac

Pamietam o kazdym tak mocno, jakbym kolowal te graty do wlasnego auta. Ciezko to spamietac, dlatego zainwestowal w kalendarzyk, ktory o wszystkim mi przypomina

Co do wydechow - ja mysle, ze uczciwa cena to 180 PLN z wysylka. Teraz za obecne mialbym brac 200-205 bez wysylki, ale jest nowe zrodlo, to i jest nowa lepsza cena. Jakby sie zebralo z 14-15 osob, mysle ze jeszcze 10 zl mozna spuscic

Niestety sa tylko wydechy do 2.0 TDI - jednak podpasza pod kazda rure, bo idzie to latwo przerobic. Namontowane juz byly w 1.4 w 1.8 i w 1.9 - kazdy spawacz dawal rade

Aaaa Wysylki - bo pewnie wszystkich to nortuje - tak, calosc poszla.

Ciagle czekam tylko na adres do piterwa69, Hotrain dostanie swoj pedal do DSG jak skoncze czytac jego ksiazke, marbab wysylka w PT wg zalecen. Jutro ( chyba ) wyjda kurierzy, bo dzis UPS nie dojechal.

Tylko musze znalezc jakies zastepstwo w domu, bo ja ide jako swiadek na jakis zakichany proces do sadu. Jakby co, mam usprawiedliwienie sadowe :P
  • norbert_2004_0r
    Drive
    • 2009
    • 46

Hej

Podczas wymiany żaróweczki do podświeltenia konsoli środkowej, uszkodziłem gniazdo żarółki i teraz nie podświetla mi się panel zawierająćy sterowanie nawiewem powietrza w konsoli środkowej.

Chciałbym to wymienić ale nie wiem jak to zdemontować.

CZy ktoś może wymieniał ten wkład elektryczny do konsoli środkowej ?

POzdro
    Norbert

Komentarz

Pracuję...